Жена от Пловдив е възмутена от това, че нейните деца фигурират

...
Жена от Пловдив е възмутена от това, че нейните деца фигурират
Коментари Харесай

Възрастна жена: Срамота е! Децата ми са в избирателните списъци, а нямат адресна регистрация в България

 Жена от Пловдив е възмутена от това, че нейните деца попадат в изборните описи, макар че нямат адресна регистрация в България, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

" За трета поредна година гласоподавам и за трета поредна изборна година моите деца фигурират в изборните описи, макар че нямат адресна регистрация в България. Това е претекст за манипулиране на изборите. Получих преди 7 години писмо от Общината, с цел да потвърдя тяхната адресна регистрация. Но те от 18 години  не живеят в България ".

" Срамота е! С ушите си чух по какъв начин накараха тези, които регистрират описите, да прибавят повече гласоподаватели за избрана партия. Нека народът да си направи сметката, за кого гласоподава и за какво гласоподава. ", приключва своето отвращение старата жена от Пловдив. 

Проблемът с " мъртвите души " в България е в действителност доста сериозен и сигурно казаното от дамата не е индивидуален случай. Ето един елементарен образец. 6 732 316 са гласоподавателите у нас в предварителните списъци за парламентарния избор на 4 април, съгласно ЦИК. Да, обаче, НСИ регистрира че към 31 декември, 2019 година, популацията на България е тъкмо 6 951 482 души. И по тези елементарни сметки излиза, че единствено 219 166 лица нямат право на глас. В това число влизат малолетни жители и всички чужденци без българско поданство. Изводите може и сами да си ги извършите.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР